Agustos Pembe 90 Image Banner 728 x 90

Nurseli İdiz Otelden Kovuldu

Posted by Unknown On 31 Temmuz 2012 Salı 0 yorum
Nurseli İdiz Çeşme'de kaldığı otelden kovuldu ! Çeşme'de kaldığı otelden, müşterilere ve çevreye rahatsızlık verdiğinden dolayı otel müdürü tarafından kapıdışarı edilen ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Nurseli İdiz, elinde valiziyle Alaçatı sokaklarında alkol almaya devam etti. Cebinde fazla parası olmayan ünlü oyuncu İstanbul'a gitmek için bir taksiyle pazarlık yaptı.

Otelden kovulduktan sonra 40 derece sıcakta sokakta kalan Nurseli İdiz, İstanbul'a taksiyle gitmek için bir taksi çevirdi. 1500 lira tutan yol ücretini 500 liraya düşürebilmek için pazarlık yapan İdiz, taksicinin kabul etmemesi üzerine kızına telefon açarak kendisine para göndermesini istedi. Orada bulunan bir restorana giderek sarhoş olana kadar içen ünlü yıldızın sarhoş olduğunu öğrenen otel müdürü garsonları göndererek ünlü sanatçıyı tekrar otele getirtti.

Alkol problemiyle boğuşan ünlü sanatçının bu durumu sanat camiasındaki dostlarını ve hayranlarını üzüyor. Kendisiniz en kısa zamanda toparlanacağına ve ekranlardaki yerini alacağına inanıyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder