Agustos Pembe 90 Image Banner 728 x 90

Türkiye-Macaristan Maçı Analizi, Detayları, Tahmini 16.10.2012

Posted by Unknown On 9 Ekim 2012 Salı 0 yorum
Deplasmanda oynayacağımız Türkiye-Macaristan maçı, gruptan çıkma adına en önemli maçlarımızdan biri. Direk rakibimiz olan Romanya ve Macaristan ile yapacağımız maçlarda alacağımız sonuçlar, 2014 Dünya Kupası'na katılabilme adına hayati önem arzediyor. Grubumuzda bulunan Hollanda'nın doğal favori olduğunu ve Andorra ile Estonya'nın da çok güçsüz takımlar olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda bizim en çok dikkat etmemiz gereken 2 takımın Macaristan ve Romanya Milli Takımları olduğu daha net bir şekilde görülüyor.

Geçmişini arayan ve bir çıkış içinde bulunan Macaristan tehlikeli bir rakip. Grupta oynanan 2. maçlar itibariyle topladığı 3 puanla bizimle aynı puanda bulunan Macaristan averajla grup üçüncüsü.

Dünya Kupası 2014 D Grubunda oynadığı ilk maçta, deplasmanda oynadığı Andorra'yı 5-0 lık farklı bir skorla geçen Macaristan, kendi sahasında oynadığı 2. maçta ise grubun favorisi Hollanda'ya 4-1 mağlup oldu.

Bu maçta Türkiye Milli Takımımızın 3 puanı cebine koyarak ülkemize döneceğini ve rakipleriyle arasındaki puan farkını açacağını düşünüyorum.






0 yorum:

Yorum Gönder