Agustos Pembe 90 Image Banner 728 x 90

Türkiye-Romanya Maçı Analizi, Tahminleri, İddaa Kodu

Posted by Unknown On 8 Ekim 2012 Pazartesi 0 yorum
Türkiye, Romanya, Milli maçı, Analizi, Maç Tahmini, Detayları, 12 Ekim 2012, 12.10.2012 Cuma

Tüm Türkiye'de nefesler tutuldu ve herkes Milli Takımımızın 12 Ekim 2012 cuma akşamı Kadıköy'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Romanya Milli Takımı ile oynayacağı 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubundaki maça kilitlendi.

2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubunda oynadığı 2 maçta aldığı 1 Galibiyet ve 1 Mağlubiyet ile 3 puan toplayan Türkiye Milli Takımımız Macaristan Milli Takımının ardından averajla 4. sırada bulunuyor. Oynadığı 2 maçta 2 Galibiyet alan Romanya Milli Takımı ise topladığı 6 puan ve Averajla Hollanda Milli Takımının önünde lider.

İlk Maçta iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen Hollanda Milli Takımına deplasmanda 2-0 Mağlup olmaktan kurtulamayan Türkiye Milli Takımımız, grupta oynadığı 2. maçında ise Estonya Milli Takımını 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek rahat bir nefes aldı.

Romen milli takımı ise ilk maçta deplasmanda Estonya'yı 2-0 ve 2. maçta da Romanya'daki maçta grubun zayıf ekibi Andorra'yı 4-0 lık net sonuçlarla geçerek grup liderliğine yükseldi.

Gruptan çıkma adına, gruptaki kaderimizi belirleyecek en önemli maçlardan ilki olan Romanya maçında parola galibiyet. Galip gelmek için elinden gelen herşeyi yapacak olan milli takımımızın bu maçtan istediği sonucu alarak Romanya'yla puanlarını eşitleyeceğine inanıyorum.

Milli takımımızın Grupta Romanya Milli Takımı ve Macaristan Milli Takımı ile oynayacağı maçlar için açıklanan aday kadrosu şöyle ;


Kaleciler: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Mert Günok (Fenerbahçe), Onur Kıvrak (Trabzonspor)
Defans: Bektir İrtegün (Fenerbahçe), Egemen Korkmaz (Fenerbahçe), Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe), Hakan Balta (Galatasaray),Semih Kaya (Galatasaray) Ömer Toprak (Bayer Leverkusen)
Orta Saha: Mehmet Topal (Fenerbahçe), Aydın Yılmaz (Galatasaray), Emre Çolak (Galatasaray), Hamit Altıntop (Galatasaray), Caner (Fenerbahçe), Selçuk İnan (Galatasaray), Arda Turan (Atletico Madrid), Emre Belözoğlu (Atletico Madrid), Nuri Şahin (Liverpool), Sercan Saraer (Fürth), Tünay Torun (Stuttgart), Mehmet Ekici (Werder Bremen)
Forvet: Mevlüt Erdinç (Rennes), Umut Bulut (Galatasaray), Burak Yılmaz (Galatasaray)

0 yorum:

Yorum Gönder