Agustos Pembe 90 Image Banner 728 x 90

Palmeiras'tan Alex'e Müthiş Teklif !

Posted by Unknown On 16 Ekim 2012 Salı 0 yorum

Fenerbahçe'den ayrılan Alex De Souza'yı kadrosuna katmak isteyen kulüplerden biri olan Palmeiras, bu konuda Coritiba ce Cruzeiro kulüpleriyle yarışıyor.

Alex'i ikna etmek için Fenerbahçe'den yıllık 2.5 milyon euro alan 35 yaşındaki yıldız futbolcuya aylık 600.000 Brezilya Reali teklif eden Palmeiras, ayrıca imza bedeli olarak da 4 milyon Brezilya Reali teklif etti. Yılda 2 milyon 700 bin euroyu bulan bu teklif Brezilya standartlarına göre uçuk bir rakam.

Brezilya basınına göre Alex'i çok isteyen Coritiba ve Cruzeiro kulüplerinin bu rakamlara çıkma şansları yok.

Alınan kötü sonuçların ardından bir ay önce görevine son verilen Louis Felipe Scolari'nin yerine Palmeiras teknik direktörlüğüne getirilen Gilson Kleina, Alex'i takımında görmeyi çok istediğini ve kendilerine büyük katkı sağlayacağını açıklarken, Palmeiras başkanı Arnaldo Tirone'de Alex'le ilgilendiklerini, geçen yıl irtibata geçtiklerini fakat sözleşmesi devam ettiği için kadrolarına katamadıklarını söyledi. Şu anda serbest kalan Alex'i mutlaka almak istediklerini açıklayan Tirone, bu konudaki girişimlerinin sürdüğünü söyledi.

724tikla 580x50 Image Banner

Bazı spor yazarları! ve spor yorumcuları! tarafından bittiği, Türkiye'de aldığı parayı hiç bir yerde alamayacağı iddia edilen Alex De Souza, daha önce defalarca kendisi hakkındaki olumsuz sözlerini yedirdiği bazı kalemşörlere, gittikten sonra da yeni bir ders verecek gibi gözüküyor..
Kocaman indirim Pembe Image Banner 450 x 315


0 yorum:

Yorum Gönder