Agustos Pembe 90 Image Banner 728 x 90

Beşiktaş'a 7 milyon 800 bin Euro'luk Ferrari !

Posted by Unknown On 17 Ekim 2012 Çarşamba 0 yorum
Beşiktaş'a 7 milyon 800 bin Euro'luk Ferrari Şoku ! Uluslararası Spor  Tahkim Mahkemesi CAS, Beşiktaş'ın eski futbolcusu Matteo Ferrari'nin açtığı davada Ferrari'yi haklı bularak Beşiktaş'ı 7 milyon 800 bin Euro ödemeye mahkum etti.

 Beşiktaş'a 2009/2010 sezonunda 4 yıllık imza atan Matteo Ferrari 1 yıl sonra sözleşmesini tek taraflı olarak fesh ederek, mağdur olduğu gerekçesiyle CAS ta Beşiktaş aleyhine 7 milyon 700 bin Euro'luk dava açmış, o dönem Yıldırım Demirören'in başkanlığını yaptığı  siyah beyazlı kulüp de Matteo Ferrari'nin sözleşmesini haksız yere feshettiğini iddia ederek 7 milyon 750 bin Euro'luk karşı dava açmıştı.
724tikla 580x50 Image Banner
Açılan karşılıklı davaların ardından iki tarafı da dinleyen Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi ( CAS ) tarafların aralarında mutabakata vararak olayı çözümlendirmesini istemiş, 29 Mayıs tarihinde Beşiktaş Kulüp binasında bir araya gelen taraf avukatları anlaşma sağlayamamıştı.

Beşiktaş ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, CAS ' ın verdiği kararı doğrulayarak, kararın kendilerine tebliğ edilmesinin ardından 30 gün içerisinde 7 milyon 800 bin Euro'luk bu ödemeyi yapmak zorunda olduklarını, artık itiraz edilecek herhengi bir mercinin kalmadığını söyledi.

Beşiktaş yine Yıldırım Demirören döneminde İspanyol teknik adam Vicente Del Bosque ve yardımcılarıyla da olaylı bir şekilde yollarını ayırmış ve ardından Vicente Del Bosque'nin CAS'a açtığı dava nedeniyle, İspanyol teknik direktöre 6 milyon 700 bin euro ödemek zorunda kalmıştı.






0 yorum:

Yorum Gönder