Agustos Pembe 90 Image Banner 728 x 90

Bursaspor, Fenerbahçe Maçı Analizi Detayları İddaa Tahminleri Yorumları 20.10.2012

Posted by Unknown On 17 Ekim 2012 Çarşamba 1 yorum
Fenerbahçe deplsmanda Bursaspor ile karşılaşıyor. Milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından Spor Toto Süper Lig heyecanı tekrar start alacak.

             Kaptanı Alex De Souza'yı olaylı bir şekilde gönderen Fenerbahçe, Alex gittikten sonra oynadığı 2 maçı da farklı kazanmayı başardı. Önce Borussia Monchen Gladcbach deplasmanında 4-2 lik bir galibiyet alan sarı lacivertliler, ligde Beşiktaş ile oynadıkları derbiyi de 3-0 lık net bir skorla kazanarak yaşanan şoku biraz olsun atlattı.
724tikla 580x50 Image Banner
              Milli takımlara giden oyuncularından Meireles, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'den gelen sakatlık haberleriyle sarsılan Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'ın bu maçta orta sahada Selçuk Şahin ve Mehmet Topuz'a  sağ bekte ise Orhan Şam'a görev vermesi bekleniyor. Kreatif oyuncu yönünden Alex De Souza'nın gidişiyle büyük bir kayıp yaşayan Fenerbahçe, elindeki orta sahanın ortasında oynayan 2 ön liberonun da sakatlanması ve Bursaspor maçında oynayamayacak olması sebebiyle bu maçta büyük sıkıntı yaşayacaktır.

              Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda oynadığı 3 maçta 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak sadece 2 puan toplayabilen Fenerbahçe'nin Bursaspor deplasmanında işi oldukça zor olacak.

              Bursaspor ise büyük bir heyecanla beklediği ve yeni bir başlangıç olarak gördüğü Fenerbahçe maçına Ertuğrul Sağlam yönetiminde, milli maç arasını da değerlendirerek çok iyi hazırlandı. Bu maçı çıkış maçları olarak görüyorlar ve ligde şu ana kadar oynadıkları 7 maçta sadece 9 puan toplayabildiler. Bu maçla birlikte üst sıralara tırmanmak isteyeceklerdir.

             Bursaspor - Fenerbahçe maçının iddaa ve bahis tahmini açısından en cazip seçeneği ÜST ve KG Var olacaktır. Taraf bahsinden uzak durmak en doğru tercih..
Kocaman indirim Pembe Image Banner 450 x 315

1 yorum:

Cengiz dedi ki...

Birkaç yıl öncesine kadar bu iş için saatlerimi verirken şimdi sadece keyif için yapıyorum. Tamamen legal bir şekilde, internet üzerinde faaliyet gösteren Tuttur, Bilyoner gibi siteleri kullanarak iddaa tahminleri yapmakta ve kupon oluşturmaktayım. Fakat bu konuda tüm maçları incelemem zamandan dolayı çok mümkün olmuyor. Bu hususta size yardımcı olacak bir site aktarıyorum.
https://www.dogushan.com/ucretsiz-iddaa-tahminleri-ve-kupon-paylasimlari/

Yorum Gönder