Agustos Pembe 90 Image Banner 728 x 90

Beşiktaş, Trabzonspor, Maçı Analizi, Detayları, İddaa Tahminleri 21.10.2012

Posted by Unknown On 17 Ekim 2012 Çarşamba 0 yorum
Beşiktaş ve Trabzonspor, Milli maçlar için verilen 2 haftalık aranın ardından Spor Toto Süper Lig 8. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyorlar.

Sezona Feda parolasıyla başlayarak bir çok önemli oyuncusuyla yollarını ayıran ve gençlerle yoluna devam etmeye karar veren Teknik Direktör Samet Aybaba yönetimindeki Beşiktaş, yıldız futbolcusu Quarejma' yı da kadro dışı bıraktı. Ligde oynadıkları 7 maçta 8 puan toplayan siyah beyazlılar 11. sıradalar ve mutlak 3 puana ihtiyaçları var. Ligde oynadıkları son 3 maçta da sahadan mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş'ın artık toparlanıp çıkışa geçmesi gerek. Zaten teknik direktör Samet Aybaba'nın da yaptığı açıklamalar bu yönde.
724tikla 580x50 Image Banner
En iyi oyuncularını yine Galatasaray'a kaptıran Trabzonspor ise lige kötü bir başlangıç yapmasına rağmen toparlanma sürecinde. Yeni bir takım oluşturan Şenol Güneş, defansif açıdan takımın sorunlarını çözmüş görünse de hücumda sıkıntılar var. 33 golle gol kralı olan Burak Yılmaz'ın gidişi ofansif anlamda takımın balansını bozmuş durumda. Buna rağmen milli maçlara verilen aradan önce toparlanma sinyalleri veren Trabzonspor iyi yolda. Bu sezon transfer ettikleri Avusturya'lı forvet Janko'yu takıma adapte edebildikleri takdirde gol sorunlarını da çözerek çıkışa geçeceklerine inanıyorum.

Maça gelirsek çok zorlu ve kıran kırana bir maç olacağı kesin. İki takım da kazanmak isteyecek, bunun yanında ilk hedeflerinin de gol yememek olacağını düşünüyorum. Trabzonspor'un bu sezon ligde oynadığı 7 maçın tamamı ALT bitti. Bu maçta da defanslarını sağlam tutarak maçı 2.5 golün altında tutacaklardır. İddaa oynayanlar için 2.5 ALT seçeneği cazip. Bol şanslar..
Kocaman indirim Pembe Image Banner 450 x 315

0 yorum:

Yorum Gönder